Aktuellt & Händelsekalender

Aktuella konserter och uppträdanden

Händelsekalender 2023-2024

Övningar på torsdagar

Övningar (nästan) varje torsdag i Pargas församlingshem kl. 18.30
med start från den 25 augusti 2021.

Konserter våren 2024

”Att angöra en brygga”

Tillsammans med Valentinakören och Pargas Manskör
Lördag 27.4.2024  kl.18.00 på Brankkis, Pargas

Här nedanför ser du bilder från vår start på höstterminen 2021 med FERN orchestras ”Vegetativa upplevelser”.

Våren 2019: PD goes körtävling @Gdansk

Kören deltog 8-11.3 i Gdansk Choirfestival i Polen och tävlade för första gången i körens historia i körsång. Det var en stolt och nöjd dirigent som tog emot ett bronsdiplom för körens insats! Paula skrev ner tankarna från tävlingen i en kolumn i Pargas kungörelser och Resonans 1/2019.

Festskrift: PD 50 år 2018

Köp ditt eget exemplar av vår pinfärska historik på bokhandeln Booklet i Pargas eller av en körmedlem. Historiken stod färdig i början av år 2019.

Vi har alltid något på gång!

Pargas damkör är en aktiv kör med många järn i elden. Vi uppträder med egna konserter och sjunger tillsammans med andra körer. I Pargaskörernas adventskonsert deltar vi varje år, liksom också i församlingens konsert för Gemensamt Ansvar-insamlingen. Oftast uppträder vi i Pargas med omnejd, men under årens lopp har vi också hunnit med många körresor både i hemlandet och utomlands. Vi har varit engagerade att sjunga på många olika typer av tillställningar, allt från bröllop till krogshow. De regionala och riksomfattande sångfesterna finns alltid med på vårt program, senast var det i juni 2017 på den åboländska sångfesten. 2018, då kören fyllde 50 år firade vi med med olika typer av konserter och evenemang.

 

Närproducerade webbsidor & tjänster
Codeberry Finland